ico-facebook.png

Groepskaart (driegangenmenu € 36,50)

voor gezelschappen vanaf 8 personen

Een dwarsdoorsnede van de reguliere menukaart met een selectie van de bestaande voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten die wat sneller en/of makkelijker te bereiden zijn, waardoor evt. wachttijden uitblijven.


Voorgerechten

Soep van de dag  
Champignons gratinés (v)
in kaassaus, met cashewnoten
 
Salade van warm gerookte Zalm en Makreel
met limoen-teriyakisaus
 
Gefrituurde Mosselen
met huisgemaakte remouladesaus
 
Scampi gerold in Bacon en kruidenboter  
Caesar style salade
met gegrilde Kip
 
Ajam Smoor
Indonesische kippendijfilets met salade
 
Oergehakt van wilde Schotse Hooglanders
gekruid naar het seizoen

 

Hoofdgerechten

Huisgemaakte hartige groententaart (v)
met puree en kaassaus
 
Gebakken Kabeljauwfilet
met huisgemaakte remouladesaus
 
Scampi gerold in Bacon en kruidenboter  
Ajam Smoor
Indonesische kippendijfilets met rijst
 
Varkenshaasje
gegratineerd met geitenkaas en bacon
 
Angusbiefstukjes van de grill
met kruidenboter
 
Tournedos van de grill (+ € 4,-)
met peper-cognacsaus
 

Nagerechten

Dame Blanche  
Griekse yoghurt
met honing, rozijnen en walnoten
 
Huisgemaakte Tiramisu  
Huisgemaakte Brownies
met stracciatellaijs en vanillesaus
 
Hazelnootijs
met caramelsaus en nootkrokantjes
 
Coupe Colonel Orange
citroenijs met wodka en jus d'orange
 
Irish of andere speciale koffie  

DQ Schalenmenu (€ 39,50 pp)

Op mooi opgemaakte schalen krijgt u een assortiment aan voor-, hoofd- en nagerechten geserveerd midden op tafel. Deze manier van dineren is inmiddels zeer populair bij grotere gezelschappen omdat men zo meer met het eten en elkaar bezig is dan met ´het eigen bord´, en versterkt het huiskamergevoel. De schalen worden aangevuld met garnituren en, indien gewenst, met supplementen. Altijd een groot succes!

Don Quichotte stelt graag een gevarieerde selectie voor u samen, maar uiteraard kunt u ook zelf bij het reserveren nog invloed uitoefenen op wat er precies geserveerd dient te worden, m.n. voor wat betreft de verhouding vis/vlees.

Laat u ook even weten of er mogelijk gasten bijzitten met een allergie of andere speciale dieetwensen.

Een bourgondisch gevarieerd driegangen verrassingsmenu, geserveerd op schalen

€ 39,50 pp