Wij zijn gesloten vanaf zaterdag 23 december tot en met donderdag 4 januari 2018.

Op 20, 21, en 22 december hebben wij weer onze bekende "Kliekendagen".
Er kan die dagen dan niet a la carte gegeten worden bij ons. 

Traditioneel en avontuurlijk

Don Quichotte: smakelijk en betaalbaar eten in het hart van Apeldoorn.

Restaurant Don Quichotte in Apeldoorn is al ruim 15 jaar een vertrouwd adres voor ongedwongen tafelen in een sfeervol monumentaal pand uit 1897. De kaart kent vele klassieke gerechten. Daarnaast werken wij met een specialiteitenbordje, de seizoenen of Bourgondische ingevingen volgend. De veelzijdige keuken wordt hoog gewaardeerd door zowel vaste gasten als vele passanten, evenals de gastvrijheid van de persoonlijke bediening.

Vaak wordt gedacht dat Don Quichotte een Spaans restaurant is, maar de keuken is eerder Frans/Internationaal georienteerd. De naamgeving verwijst dus meer naar de zeggingskracht van deze grote held uit de wereldliteratuur, dan naar zijn land van herkomst!

Wij heten u van harte welkom om het avontuur of de traditie te komen proeven!

. . . . . . . . . . .


...............

Vanaf 18 april t/m 29 okt 2017 doen wij mee aan de AH restaurantactie en stellen daar, op de dagen dat wij open zijn, een aantal plaatsen voor beschikbaar.
Deze plaatsen kunt u uitsluitend reserveren via de link: www.ahrestaurantactie.nl Mocht de door u gewenste dag en/of tijdstip niet meer beschikbaar zijn dan betekent dit dat deze inmiddels is volgeboekt voor de aktie. Het heeft geen zin hierover met ons telefonisch contact op te nemen.
Ons advies is te zoeken naar een andere datum die nog wel online te reserveren is.

Dank voor uw begrip. Team Don Quichotte