ico-facebook.png

 

Traditioneel en avontuurlijk

Don Quichotte: smakelijk en betaalbaar eten in het hart van Apeldoorn.

Restaurant Don Quichotte in Apeldoorn is al sinds 2000 een vertrouwd adres voor ongedwongen tafelen in een sfeervol monumentaal pand uit 1897. De kaart kent vele klassieke gerechten. Daarnaast werken wij met een specialiteitenbordje, de seizoenen of Bourgondische ingevingen volgend. De veelzijdige keuken wordt hoog gewaardeerd door zowel vaste gasten als vele passanten, evenals de gastvrijheid van de persoonlijke bediening.

Vaak wordt gedacht dat Don Quichotte een Spaans restaurant is, maar de keuken is eerder Frans/Internationaal georienteerd. De naamgeving verwijst dus meer naar de zeggingskracht van deze grote held uit de wereldliteratuur, dan naar zijn land van herkomst!

Wij heten u van harte welkom om het avontuur of de traditie te komen proeven!
. . . . . . . . . . .

Lieve gasten,

Na de recente uitspraak over het verlengen van de horecasluit tot en met tenminste 28 april a.s. hebben we als team opnieuw intensief overleg gehad
om te gaan afhalen en/of bezorgen.

Hoewel het volledige team weer staat te popelen om u te laten genieten van onze gerechten, zitten er toch veel haken en ogen aan de uitvoering van dit plan B. Met name op het gebied van besmettingsgevaar en social distancing vanuit onze kleine keuken.

Liever willen we deze gedwongen sluitperiode benutten om de gezondheid van iedereen te waarborgen en straks weer optimaal aan de start te verschijnen,
met onze gebruikelijke passie en kwaliteit.

We hopen op uw begrip en worden hierin nu al gesterkt door de hartverwarmende respons op onze cadeaubonnenactie!
Deze kunt u  blijven kopen bij ons.

In gespannen afwachting over het verdere verloop van deze onwerkelijke corona crisis zeggen we dus: blijf gezond en graag tot zo snel mogelijk.
We hopen dat dit 29 april mag zijn, 1 dag voor onze 20ste verjaardag...