ico-facebook.png

 

Traditioneel en avontuurlijk

Don Quichotte: smakelijk en betaalbaar eten in het hart van Apeldoorn.

Restaurant Don Quichotte in Apeldoorn is al ruim 18 jaar een vertrouwd adres voor ongedwongen tafelen in een sfeervol monumentaal pand uit 1897. De kaart kent vele klassieke gerechten. Daarnaast werken wij met een specialiteitenbordje, de seizoenen of Bourgondische ingevingen volgend. De veelzijdige keuken wordt hoog gewaardeerd door zowel vaste gasten als vele passanten, evenals de gastvrijheid van de persoonlijke bediening.

Vaak wordt gedacht dat Don Quichotte een Spaans restaurant is, maar de keuken is eerder Frans/Internationaal georienteerd. De naamgeving verwijst dus meer naar de zeggingskracht van deze grote held uit de wereldliteratuur, dan naar zijn land van herkomst!

Wij heten u van harte welkom om het avontuur of de traditie te komen proeven!

. . . . . . . . . . .

Vanaf  2 juli  2018 t/m 31 jan 2019 doen wij mee aan de AH restaurantactie en stellen daar, op de dagen dat wij open zijn, een aantal plaatsen voor beschikbaar.
Deze plaatsen kunt u uitsluitend reserveren via de link: www.ahrestaurantactie.nl  en niet telefonisch of via de mail.
Mocht de door u gewenste dag en/of tijdstip niet meer beschikbaar zijn dan betekent dit dat deze inmiddels is volgeboekt voor de aktie.

Op dit moment zijn wij helemaal vol geboekt voor de aktie en is reserveren hiervoor helaas niet meer mogelijk.

Alleen  bij  een annulering van een al gemaakte reservering via de aktie zou dit weer mogelijk zijn. Dit is dan zichtbaar in het Iens reserverings systeem doordat het woord MENU weer verschijnt op de dag dat er weer plaatsen beschikbaar zijn gekomen. Via de link  www.ahrestaurantactie.nl  kunt u dan alsnog een reservering maken voor de aktie.

. . . . . . . . . . . .