Groepskaart (driegangenmenu € 34,50)

voor gezelschappen vanaf 8 personen

Een dwarsdoorsnede van de reguliere menukaart met een selectie van de bestaande voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten die wat sneller en/of makkelijker te bereiden zijn, waardoor evt. wachttijden uitblijven.


Voorgerechten

Champignons gratinés (v)
verse champignons in kaassaus, met cashewnoten
 
Duet van gerookte Zalm en Forel
met saus van crême fraîche en roze pepertjes
 
Gefrituurde Mosselen
met huisgemaakte remouladesaus
 
Scampi gerold in Bacon en kruidenboter  
Caesar style salade
met gegrilde Kip en knapperige croutons
 
Ajam Smoor
Kipkarbonaadjes (ontbeend) met sambal, ketjap en knoflook
 
Salade met lauwwarme Beenham
en honing-mosterdsaus

 
Salade DQ
regelmatig wisselende salade
 

Hoofdgerechten

Huisgemaakte hartige groententaart (v)  
Vers van de Markt
regelmatig wisselend visgerecht
 
Tongrolletjes gevuld met verse Zalm
met dille-wijnsaus
 
Ajam Smoor
Kipkarbonaadjes (ontbeend) met ketjap, sambal, knoflook en rijst
 
Varkenshaasmedaillons
met champignon-roomsaus
 
Angusbiefstukjes van de grill
met kruidenboter
 
Tournedos van de grill (+ € 4,-)
met peper-cognacsaus
 

Nagerechten

Dame Blanche  
Palm Beach
vanilleijs met klapper en kokossiroop
 
Huisgemaakte Tiramisu  
Huisgemaakte Brownies
met stracciatellaijs en vanillesaus
 
Hazelnootijs
met caramelsaus en nootkrokantjes
 
Coupe Colonel
citroenijs met voldoende wodka en zestes
 
Irish of andere speciale koffie  

DQ Schalenmenu (€ 36,50 pp)

Op mooi opgemaakte schalen krijgt u een assortiment aan voor-, hoofd- en nagerechten geserveerd midden op tafel. Deze manier van dineren is inmiddels zeer populair bij grotere gezelschappen omdat men zo meer met het eten en elkaar bezig is dan met ´het eigen bord´, en versterkt het huiskamergevoel. De schalen worden aangevuld met garnituren en, indien gewenst, met supplementen. Altijd een groot succes!

Don Quichotte stelt graag een gevarieerde selectie voor u samen, maar uiteraard kunt u ook zelf bij het reserveren nog invloed uitoefenen op wat er precies geserveerd dient te worden, m.n. voor wat betreft de verhouding vis/vlees.

Laat u ook even weten of er mogelijk gasten bijzitten met een allergie of andere speciale dieetwensen.

Een bourgondisch gevarieerd driegangen verrassingsmenu, geserveerd op schalen

€ 36,50 pp
uit te breiden met een soepje € 39,50 pp